Sandblæsning af båd2018-06-25T12:13:30+00:00

Sandblæsning af båd – afrensning af bundmaling

Vi fjerner den gamle bundmaling på din båd, så den er klar til ny maling. Vores mobile løsning udfører effektivt den belastende slibning, bådejeren ofte selv står for, på en god og miljørigtig måde. Vi kan opsamle sand og vand fra en plads med fast bund og afløb, så intet vand og sediment, forurener havneområdet.

Fra løs maling, til rensning af dele eller hele bunden, rustbehandling eller klargøring af dele på glasfiber, træ og stål.

  • Glasfiberbåde

  • Stålbåd

  • Træbåde

Vi fjerner maling og belægninger fra din båd. Sandblæsning med vand giver bundens overflade  den helt rette struktur til påføring af ny maling.

Skal du ikke nøjes med at fjerne bundmaling, men ønsker din glasfiberbåd bygget op fra bunden, kan vi også tilbyde at fjerne primer/gelcoat.

Ser bunden på din båd således ud?

Afrensning af bundmaling på træbåd
Afrensning af bundmaling på glasfiberbåd
Afrensning af begroninger
Afrensning af bundmaling
afrensning af bundmaling på stålbåde
Afrensning af bundmaling på en glasfiberbåd

Vi klarer afrensning af bunden på din båd

afrensning af bundmaling i stedet for slibning af bund på glasfiberbåd. Slibning” af bunden på træbåde, og “slibning” af bunden på stålbåde

FÅ DIN PRIS HER!

Afrensning af bundmaling

Afrensning af bundmalingen på din båd foregår typisk på den havn, hvor din båd ligger. På bådene fjerner vi effektivt den gamle bundmaling, så du kan påføre nyt lag. Er båden voldsomt angrebet af osmose, kan det anbefales at fjerne primer/gelcoat. Husk at havnefogden skal give tilladelse til en rensning og anvise godkendt plads. Vi kan opsamle både vand og sediment ved en rensning, så havnemiljøet tilgodeses og miljøkrav overholdes.

Våd sandblæsning – til gavn for miljøet
FÅ DIN PRIS HER!