Erhverv og firma2019-09-01T18:08:26+00:00

Rådgivning og udførsel for erhverv

Midtjysk Miljøblæsning giver din virksomhed garanti for at hensynet til miljøet bliver en del af jeres firmaprofil.

Professionel rådgivning
Vi rådgiver professionelt omkring sandblæsning, så du sparer tid og penge på hele processen. På de omkostningstunge dele som rengøring og bortskaffelse af forurenet medie kan der, med vores hjælp, være en økonomisk gevinst at hente.

Effektivitet
Vi er effektive under hele forløbet så tilbud, planlægning og udførelse af opgaven passer nøjagtig til dine krav, uden at omkringliggende opgaver i dine vigtige projekter påvirkes eller forsinkes.

Din miljøprofil
Vi fremtidssikrer dine projekter, når det kommer til opfyldelse af strengere miljøkrav. Undgå ubehagelige overraskelser, der koster både tid og penge og lad os puste liv i din nye forbedrede miljøprofil!

Sandblæsning uden at genere omgivelserne

Minimer støvgener med vores vådblæsning

Økonomi
Vores effektive udstyr og særlige blanding af vand og sand minimerer den meget omkostningstunge og miljøbelastende mængde af forurenet sand, der normalt fremkommer ved rengøring af diverse emner.

Vi lytter til dig
Vi måles alle på vores handlinger. Det betyder noget for din virksomhed, hvad borgere, medmennesker og forretningsforbindelser mener om dig og den måde du driver forretning og afvikler projekter på.

Flexibilitet
Sand, vand eller glas? Sammen finder vi den helt rigtige løsning for den miljørigtige blæsning af virksomhedens emner. Den rigtige rådgivning og dermed det rigtige valg er afgørende for kvaliteten til videre forarbejdning og minimering af omkostninger.